Καμπάνια Email

150.00  με ΦΠΑ

Προωθήστε εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η υπηρεσία Email Marketing του GTP, σας παρέχει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε και να προωθήσετε στην τουριστική αγορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Το Greek Travel Pages προσφέρει:

  • Την πιο πλήρη και έγκυρη βάση δεδομένων για την Ελληνική τουριστική αγορά με στοιχεία για περισσότερες από 85.000 επιχειρήσεις.
  • Πολλές δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα του email μάρκετινγκ.
  • Δυνατότητες στόχευσης για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.
  • Υψηλότερες τιμές open rate από το μέσο όρο της αγοράς.

Συνεργάτες μας, οι επαγγελματίες του τουρισμού – ξενοδοχεία, γραφεία ταξιδιών, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, hospitality management & consulting agencies και πολλές άλλες. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τα μέσα και τις υπηρεσίες μας για να ενημερώσουν την αγορά, να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να δικτυωθούν εντός και εκτός Ελλάδος.

Κατηγορία:

Η προσφορά ισχύει για πραγματοποίηση της ενέργειας εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς και περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Αποστολή σε 2.000+ γραφεία ταξιδιών, DMC, VIP, Luxury σε Ελλάδα και Κύπρο
  2. Ορισμός μοναδικής ημερομηνίας για την αποστολή της καμπάνιας (αποκλειστική κράτηση ημερομηνίας αποστολής για επίτευξη μεγαλύτερης αναγνωσιμότητας)
  3. Επεξεργασία υλικού που θα μας στείλετε ώστε να προσαρμοστεί σύμφωνα με τα email delivery standards
  4. Μια πρόταση σχεδιαστικού από την ομάδα μας, στην περίπτωση που δεν στείλετε έτοιμο αρχείο html
  5. Delivery report μια εβδομάδα μετά με στοιχεία που αφορούν στην αποστολή  (recipients group, No. of successful deliveries, open rate, etc.). Το delivery report θα περιλαμβάνει και μια λίστα με τις 20 πιο ενεργές εταιρείες στο μήνυμα (άνοιξαν/προώθησαν περισσότερες φορές το email σας)